magnetna blazina iMRS kozmeticni ultrazvok Skindream Titanium

Vrhunski wellness izdelki iz MediConsulta za vso druĹžino
PREDSTAVNIK V SLOVENIJI: JABER D.O.O. LJUBLJANA
tel: 041 599 174
e. naslov: slo.swissbionic@gmail.com
www.magnetna-terapija.webs.com

iMORE ( intelligent-monitoring-regulation) tehnologija

 

iMORE senzor je dodatna opcija, ki omogoča interaktivno izvajanje terapije. Senzor, ki je priključen na ušesni mešiček ali prst, meri časovni interval med zaporednimi utripi srca, napredna tehnologija ugotavlja spremembo frekvence  utripa (HRV - hart rate variability) in temu ustrezno nastavi jakost magnetnega polja.

Spremenljivost frekvence utripa je pokazatelj splošnega telesnega stanja. Večja spremenljivost pomeni dobro odzivnost avtonomnega živčnega sistema in manjše tveganje, da zbolimo.

nazaj na prejšnjo stran 

 

iSLRS ( integrated sound & light relaxation system)

 iSLRS dopolnjuje magnetno resonančno stimulacijo telesa. S sproščujočimi svetlobnimi vzorci in izbrano glasbo stimulira valovanje možganov, izboljša oskrbo s kisikom, naše sposobnosti in čustveno stanje. Lahko rečemo, da je to "zdravilišče za možgane". iSLRS je sinhroniziran z organsko uro iMRS ter s kombinacijo svetlobnega in zvočnega učinkovanja "pokriva" skoraj celotno frekvenčno območje valovanja možganov. Tekom dneva prevladujejo določene frekvence aktivnosti možganov, ki vplivajo na trenutno duševno stanje.

iSLRS terapija se izvaja skupaj z iMRS terapijo na veliki blazini. Z organsko uro iMRS "morning, afternoon, evening in night" je sinhroniziran iSLRS sistem in stimulacija "beta 12-30 Hz, alfa 8-12 Hz, theta 4-7 Hz in delta do 4 Hz". Z izborom organske ure - programa, smo tako izbrali vzorec iSLRS stimulacijo (beta-alfa-theta-delta), ki kot zvočni in svetlobni signal prihaja v možgane, jih stimulira in  "korigira", kar se odraža v našem duševnem stanju.

Uporaba je preprosta, saj je predvajalnik glasbe  vgrajen v iMRS in ima že naloženo sproščujočo glasbo v trajanju 45 minut. Pri očalih lahko izbiramo tri  LED barve (rdeča, modra ali zelena) in nastavljamo jakost. 

nazaj na prejšnjo stran

iGUIDE baza (3200 terapevtskih nastavitev)

Model iMRS professional (iMRS complete se lahko nadgradi v iMRS professional) ima SD kartico na kateri je po abecednem redu (v angleškem jeziku) urejena baza cca. 3200 terapevtskih nastavitev za raznovrstne indikacije, za vse tri aplikatorje (velika blazina, mala blazina in sonda) in štiri organske ure (morning-afternoon-evening-night). Izbrane nastavitve so plod skoraj dvajsetletnega praktičnega dela in raziskav.

nazaj na prejšnjo stran